Een zomer vol updates

Het schooljaar is voorbij, de zomervakantie is begonnen. Een periode om uit te rusten, leuke dingen te doen en alvast vooruit te kijken. Een nieuw jaar komt namelijk dichterbij. Wat kunnen jullie verwachten voor het komende schooljaar?

Een nieuwe omgeving vol extra opties

We hebben onze handen ineen geslagen met Colorscan. Samen bouwen we aan een tweede versie van onze gebruikersomgeving. Niet alleen betekend dit een compleet nieuw design, ook een hoop nieuwe functionaliteiten. Een aantal verklappen we alvast:

  • Na de update is de spellendatabase meer dan drie keer zo groot, met de optie om via filters jouw ideale les te vinden.
  • De lesmethode (jaarplanning) wordt flexibeler. Wil je zelf lesjes omwisselen of inruilen? Dat kan nu!
  • Een geweldige gymles gehad? Sla de lesjes op als favoriet in jouw gebruikersomgeving.

Meer volgt…

Rework van de leerlijn dans

Dankzij jullie feedback wordt de leerlijn dans verbeterd. De grootste verandering? De lessen krijgen een focus op nadoen in plaats van een uitleg ‘stap voor stap’. Dit maakt de lessen makkelijker in te voegen binnen een drie vakken les. Ook bestaat elke dansles nu uit een energieke warming-up, een dans als kern en een stopdans als afsluiter.

Wil je ook de oude dansen blijven doen? Geen zorgen! Ze zijn te vinden in de spellendatabase.

Meer dan 70 spellen in de wachtrij

Augustus staat in het teken van nieuwe lessen. Meer dan 70 nieuwe spellen staan in de wachtrij om gecontroleerd en gefilmd te worden. Dit doet het totaal al ruim boven de 700 komen! Ben je nieuwsgierig? We konden het niet laten om een aantal van de nieuwe spellen al in deze video te plaatsen:

Speciaal voor gebruikers

De afgelopen maanden heeft bewegen zich voor scholen en BSO’s steeds meer naar buiten verplaatst. De afwezigheid van voldoende materiaal maakte het uitdagender. In afstemming met een gevarieerde groep gebruikers hebben we een kast ontworpen. Als inhoud bevat de kast sport en spelmateriaal, op maat voor de buitenspellen in de database!

Omdat wij ons in de basis richten op creatieve spellen en een sterke methodiek is deze kast alleen door gebruikers af te nemen.

In september als eerste de updates proberen? Vraag gratis een demo-account aan!